Ogłoszenie

Filmy Będą na chatbox o 17.00 UWAGA Filmy będą z bleacha

#1 2012-10-08 20:50:03

Yoru Hibari

Pisarka

Punktów :   
Imię postaci:: Yoru Hibari
Zanpakutou:: Akitsume
Dywizja:: Kapitan 9 Dywizji

Regulamin

REGULAMIN

#1.1. Admin ma zawsze rację!

#1.2. Jeżeli Admin nie ma racji, patrz #1.

#1.3. To, że Admina nie ma na forum, nie znaczy, że Admin nie widzi.

#1.4. Za spam Admin rozstrzeliwuje. Za offtop tylko ucina język.

#1.5. Obrażając innego użytkownika to tak, jakbyś obrażał 11 Dywizję. Lepiej nie ryzykować głową...

#1.6. Prawa autorskie - co za niespodzianka...- dopadną cię także i na tym forum.

#1.7. W miarę możliwości dbamy o ortografię. Wiem, że wymagam cudów, ale jako chómanista jestem dość... wyczulona na tym punkcie ~Hibari

#1.8. Wiadomym też jest, że nie zakładamy tysięcy wątków o innych tytułach a tej samej tematyce. Takie klony nie zasługują nawet na śmietnik!

#1.9. Na żywo możecie sobie być Młodymi Gniewnymi, pić, palić i kląć jak ja, ale tutaj się hamujcie przynajmniej z tym ostatnim.

#1.10. Wiem,że jesteście szczwani i macie umiejętności hackerskie, podle wykorzystując dwa ostatnie pola profilu, ale nie nadużywajcie mojej dobroci i raczej nie wstawiajcie avatarów, przez które będzie konieczne używanie dolnego suwaka... -_-

REGULAMIN POSTACI

To, co konieczne już wiemy. Teraz zajmijmy się tym, co jeszcze bardziej konieczne.

#2.1. Nick to imię. Jeśli chcesz, żeby wołali na Ciebie "Cześć miecia tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąt pięć dwukropek gwiazdka znak nierówności trzy", to już twój problem i twoje spaczenie.

#2.2. Piszemy w jednym wątku, póki nie opuścimy miejsca. Dlaczego? A masz zmieniacz czasu i możesz być w kilku miejscach na raz?
Żartuję. Chodzi o bezsensowne nabijanie postów, ale pierwsze wytłumaczenie jest bardziej dyplomatyczne.

#2.3. Wypowiedzi piszemy w dowolnym stylu, byleby klarownie, żeby nie było problemu z odróżnieniem słów, czynów, myśli itp.

#2.4. Żaden Shinigami nie ma prawa uśmiercać drugiego, chyba, że na własną prośbę przyszłego denata.

#2.5. Jesteśmy Bogami Śmierci, a nie superbohaterami, zrozumiano? Bez sensu. W każdym razie nasze katany nie mają mocy uśmiercania jednym machnięciem, nie czytamy w myślach, nie przewidujemy przyszłości, nawet, jeśli przeciwnik wypisuje nam pod sam nos swoje zamiary, acz nie wypowiada ich na głos.

#2.6. I wreszcie, po tej długiej szamotaninie z regulaminem, zasada z serii najważniejszych nr 1. : Macie się dobrze bawić. Zrozumiano?!

Stopka forum

RSS